Hudební besídky


ZÁZRAKY V KUCHYNI

Jedná se o veselý malý muzikál, kde se dostávají do sporu ruční pomocníci v kuchyni s elektrickými spotřebiči. Kteří z nich jsou důležitější? Jako v každé pohádce i tento muzikál má dobrý konec. Titul jsem vytvořila na námět a ve spolupráci s paní Evou Hurdovou. Hudbu složil Stanislav Chudoba a Jaromír Klempíř. Choreografii vytvořila Eva Blažíčková. Muzikál se dětem líbí a byl nacvičen v mnoha mateřských i základních školách jako besídka. Titul doplňuje jeho nahrávka na CD.

 

MIKULÁŠSKÁ POHÁDKA

Hudební besídka o tom, jak se malý zlobivý Petr dostal ve snu do pekla. Co tam prožil, ho proměnilo k nepoznání. Písničky, které zpívají děti, jsou záměrně všechny na jednu melodii, pro snadnější nácvik. Besídku jsem napsala na námět a ve spolupráci s Evou Hurdovou. Besídka se osvědčila v mnoha mateřských i základních školách. Hudbu složil Stanislav Chudoba. Titul obsahuje nahrávku na CD.

 

POPLETENÁ ZVÍŘÁTKA

Tato besídka vypráví o tom, jak zvířátka oslavila svůj Mezinárodní den zvířat. Bohužel se jim na oslavu připletl čaroděj a začaroval jim jazyky. Každé zvířátko zpívalo úplně něco jiného, než mělo připravené a byla z toho velká legrace. Konec ale vše napraví a zvířátka vzpomínají v dobrém, jak si svůj den užila. Hudbu složil Stanislav Chudoba.  Titul obsahuje nahrávku na CD.

 

ANDĚLSKÁ POHÁDKA

Hudební besídka o tom, jak se andělé připravovali na mikulášskou nadílku. Pečení perníčků se trochu zkomplikovalo, ale nakonec vše dobře dopadlo. Pohádku je možné nacvičit jako besídku k Mikuláši. Je veselá a plná písniček. Pohádku jsem napsala na námět Evy Hurdové, hudbu složil a nahrál Stanislav Chudoba. Součástí titulu je nahrávku celé pohádky a všech písniček na CD.

 

Všechny tituly si můžete zakoupit u vydavatelství ROTAG na www.rotag.cz


2015 © PiDi Soft |  Mapa stránek